23.11.2021

INOTEH: Digitalne storitve proizvajalca ZIMMER GROUP - digitalZ

Digitalna transformacija je v porastu po vsem svetu. Kako se soočiti z izzivom povečanja fleksibilnosti globalnega trga, hitro spreminjajočih se tržnih razmer, povečanih pričakovanj in zahtev svetovnega trga – da ne omenjamo vedno večjega stroškovnega pritiska? Obstaja samo en način: omrežna konfiguracija stroja in sistema v povezavi z digitalnimi storitvami v pametni tovarni. Digitalna storitev DigitalZ vam pomaga podpreti kakovost, upravljanje s časom, produktivnost in prepoznavanje dodatne vrednosti ter vam daje možnost narediti zahtevne procese obvladljive pri kontroli in vzdrževanju.

virtualZ - hitrejši projekti zahvaljujoč digitalnemu dvojčku
Digitalni dvojček revolucionira procese v celotni verigi ustvarjanja vrednosti. Omogoča vam virtualno podobo izdelka, proizvodnje ali zmogljivosti, ki vam omogoča enostavno povezovanje posameznih korakov procesa. Poveča splošno učinkovitost, zmanjša možnost napak, skrajša razvojne cikle in odpre nove poslovne modele.
ZIMMER GROUP ponuja podporo za inženiring in virtualni zagon prek premičnih 3D modelov za skoraj vse CAD sisteme. Poleg tega ponuja inteligentne digitalne dvojčke za vodilne sisteme VIBN (ISG Virtuous vključno s TwinStore in Siemens MCD). Ti že vsebujejo fizične vedenjske modele in komunikacijske vmesnike za izvedbo vaše avtomatizacije vnaprej z uporabo virtualnega PLC.

controlZ - programske komponente za vaše robote in krmilne sisteme
Uporabite spletno programsko orodje ZIMMER GROUP za določitev parametrov delovanja vaše robotske aplikacije – ne glede na platformo. Postopek je hiter, enostaven in ne zahteva poglobljenega znanja programiranja. Kot dodatek ZIMMER GROUP ponuja tudi aplikacijo Comfort za strojne platforme najpogostejših proizvajalcev robotov. Omogoča zagon in delovanje hitro in enostavno.

visualZ – vizualizacija komponent
Vizualizacija komponent visualZ ponuja specializiran, priročen in uporabniku prijazen vmesnik Human Machine Interface (HMI).
HMI s svojim hitrim in intuitivno upravljanim vmesnikom uporabnikom omogoča največjo stopnjo prilagodljivosti pri ustvarjanju, shranjevanju in obnavljanju parametrov naprave. Pomaga tudi pri diagnostiki in preventivnem vzdrževanju. HMI zagotavlja uporabniku varnost (0 % stopnja napak med delovanjem) in največjo možno variabilnost pri ustvarjanju in upravljanju profilov specifičnih za aplikacijo.

Več informacij o produktih proizvajalca ZIMMER GROUP dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.