15.09.2021

INOTEH: PIAB razširja ponudbo prijemal za vreče KENOS® KSG z novimi možnostmi

Z dopolnitvijo prodajnega programa Kenos® KSG prijemal so ta sedaj primerna za rokovanje še z različnejšimi vrečami iz različnih materialov in velikostmi kot pred tem, kar popolnoma ustreza potrebam strank.

Izjemno zanesljiva vakuumska prijemala serije KSG ustrezajo posebnim zahtevam uporabnikov. Možno jih je poljubno konfigurirati neposredno na spletni strani proizvajalca PIAB in se s tem še približati vsem zahtevam. Izbirati je mogoče velikost območja prijemanja, način proizvodnje vakuuma (notranjo ali zunanje), material tesnil in še druge dodatne opcije.

Sedaj je na voljo prijemalo KSG tudi v velikosti 230x140 mm. Na voljo je tudi novi moder tesnilni obroč iz naravne gume, ki ima odlično odpornost proti obrabi. Poleg tega je mogoče sedaj izbrati prijemalo s kar osmimi ejektorji COAX® za še večjo zmogljivost.

Prijemala KSG bodo varno rokovala z vrečami iz plastike, papirja ali blaga, ki vsebujejo različne praške, granule ali tekočine. Primerna so za uporabo v najrazličnejših industrijskih sektorjih, kot so prehrana, kemikalije, farmacija in gradbeništvo.

Več informacij o prijemalih KSG dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.