22.03.2022

INOTEH: Tehnologija transportnih trakov proizvajalca ITEM

Zmogljiva in brez vzdrževanja
Tehnologija transportnih trakov proizvajalca ITEM je modularna rešitev za učinkovite tokove blaga z ali brez kopičenja. Širok izbor osnovnih komponent in popolna združljivost z ITEM modularnimi komponentami zagotavlja razvijanje rešitev, ki bodo popolnoma ustrezale vašim transportnim nalogam.

Tračni in dvojni tračni transporter
Neprekinjeni industrijski transportni trak je idealen za učinkovit transport posameznih enot tovora vseh vrst, tudi tistih z nepravilnimi kontaktnimi površinami. Trakovi z nizkim statičnim trenjem omogočajo akumulacijo bremen na tekočem traku. Pri uporabi ne-zdrsnih trakov se lahko obdelovanci neprekinjeno prenašajo na naklonih do 20 stopinj. Zaradi dveh transportnih trakov, ki sta lahko razmaknjena do 2400 mm narazen, je dvojni tračni transporter 8 40 D izjemna vsestranska možnost transportnega traku.

Jermenski in dvojni jermenski transporter
Zahvaljujoč mehansko blokiranemu in vzdržljivemu zobatemu jermenu je jermenski transporter 8 40 D idealen za transport težkih predmetov. Ta zobati jermenski transporter s stranskimi vodili z nizkim trenjem zagotavlja, da se vse premika gladko in varno, tudi če sile delujejo s strani. Zobati transportni trak je na voljo v dveh širinah in vsaka možnost je na voljo v akumulacijski in ne-akumulacijski različici. Možna je tudi izvedba dvojnega jermenskega transporterja v skupni širini do 2400 mm.

Motorji in dodatki
Obstaja veliko izbire, ko gre za pogonske sisteme transportnih trakov. Obstajajo možnosti za električne motorje z integriranimi menjalniki Spiroplan® in asinhrone motorje, ki jih je mogoče kombinirati z ločenim menjalnikom. Zaradi tega se lahko hitrost transportnega traku enostavno prilagodi zahtevam. Preprosto izberite kombinacijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Vsak transportni trak proizvajalca ITEM je konfiguriran z nosilnim okvirjem v ustreznih dimenzijah, dobavljiv v kratkem času in pripravljen za takojšnjo namestitev skupaj z izbrano kombinacijo motorja in menjalnika.

Več informacij o izdelkih ITEM dobite tudi pri podjetju INOTEH D.O.O. in tukaj.