Enote s krogelnim vretenom - patentirano kroglično vodilo

THOMSON enote s krogelnim vretenom, primerne za robustne aplikacije, ki zahtevajo visoko natančnost, togost in nosilnost. Ponovitvena natančnost: izvedba D:+/-0,01mm, izvedba S: +/-0,02mm.

Enote s krogelnim vretenom - drsno vodene

THOMSON enote s krogelnim vretenom, ki so drsno vodena so dizajnirane za robustne in cenovne ugodne aplikacije. Delujejo dobro v zahtevnih okoljih z opcijsko pralno varnostjo.

Jermenske enote - kroglično vodene

THOMSON jermenske kroglično vodene enote so primerne za uporabo v dinamičnih aplikacijah, ki zahtevajo visoke hitrosti, visoke pospeške. Ta družina predstavlja visoko zmogljivost skozi dolgo življenjsko dobo pri pospeških do 40 m/s2.

Jermenske enote - drsno vodene

THOMSON jermenske drsno vodene enote so primerne za uporabo v dinamičnih aplikacijah z visoko hitrostjo, visokimi pospeški, malo vzdrževanja in gladko podlago. Te cenovno ugodne enote so opcijsko primerne tudi za težka kemična okolja.

Jermenske enote - kolesno vodene

THOMSON kolesno vodene jermenske enote so primerne za uporabo v dinamičnih aplikacijah, ki zahtevajo visoke hitrosti, pospeške in tudi gladke gibe pri srednjih in težkih obremenitvah.

Linearne dvižne enote

THOMSON linearne dvižne enote so dizajnirani, kot že pove njihovo ime, za dvigovanje bremen. Ti izdelki omogočajo kombinacijo z večimi enotami za aplikacije, ki zahtevajo X-Y osi.

Enote z batnico

WZ60/80 (VARIOLine) enote so primerne za aplikacije z povečanimi stranskimi silami. S temi enotami je možno kombinirati hkrati z velikimi hitrostmi in visoko natančnimi gibi.

Komponente za rokovanje z materialom

THOMSON komponente za rokovanje z materialom lahko delujejo popolnoma ročno ali popolnoma avtomatizirano z motorjem. Primerne so za vse vrste industrijskih aplikacij. Vse te izdelke je mogoče kombinirati med samo in so uporabni tudi v kombinaciji z teleskopsko linearno dvižno enoto MovoZ. Zasnovani na ekstrudiranih eloksiranih profilih so ti izdelki lahki, enostavni za montažo in odporni proti kemični eroziji.

direktor

Aleksandra Klemenc
Tel. +386 2 673 01 33
akl@inoteh.si

prodaja & tehnična podpora

Matjaž Grušovnik
Tel. +386 2 673 01 36
mgr@inoteh.si

Supplier's website

- Homepage

- Sizing & Selecting tool