startZ - Začetni paket za robota

startZ je ena najlažjih možnosti, da svojo zamisel o robotski aplikaciji v kratkem spremenite v resničnost. Vse potrebne komponente se nahajajo v enem paketu. Vse je integrirano, vključno s prijemalom, komunikacijskim modulom z intuitivno programsko opremo ter vsemi potrebnimi orodji.

Vaše prednosti

  • Vse komponente so pripravljene za povezavo v enem paketu.
  • Intuitivna programska oprema za nastavitev parametrov guideZ.
  • Posebna aplikacija Comfort za aktiviranje prijemala prek nadzorne plošče robota.
  • Vključen material za pritrditev.
  • Vključena potrebna orodja za montažo.

Programski moduli

guideZ je čarovnik za hiter in izredno enostaven zagon komponent. Omogoča uporabniško vodeno izvedbo in zagon za resnično vsakogar. Uporabniki lahko preklapljajo med načinoma guideZ, expertZ in monitorZ z enim in istim programskim modulom.

expertZ je programsko orodje za vse strokovnjake. Omogoča uporabo možnosti optimizacije parametrov prijemala, določenih v guideZ za določeno aplikacijo. monitorZ se uporablja za hiter nadzor stanja prijemala med delovanjem. Položaji prijemala, statusi delovanja - vse na enem zaslonu, da se zagotovi največja razpoložljivost sistema.

Aplikacija Comfort, usklajena s proizvajalcem robota, omogoča priročen in neposreden zagon in upravljanje prijemala z uporabo ustrezne nadzorne plošče robota.

Topologija

Komunikacijski modul SCM, ki je pripravljen za povezavo, je nameščen v krmilni omarici robota in povezan s krmilnikom s pomočjo kabla, ki je pripravljen za povezavo. Zadevno prijemalo je zdaj mogoče povezati z zunanjim ali notranjim kablom. Parametri prijemanja se lahko učijo kar s pomočjo običajnega osebnega računalnika. Začasna omrežna povezava za to namestitvi ni potrebna. Prijemalo se nato lahko uporablja preko kontrolne plošče robota in nameščene aplikacije Comfort proizvajalca ZIMMER GROUP.

prodaja & tehnična podpora

Dušan Mir
Tel. +386 2 673 01 35
dm@inoteh.si

Supplier's website