14.09.2021

INOTEH: PIAB širi serijo vakuumskih prijemal VGS™ z novim ultra-lahkim prijemalom VGS™4005

Z veseljem vam predstavljamo razširitev palete izdelkov Piab VGS™. VGS™4005 je ultra-lahko vakuumsko prijemalo in ejektor hkrati, namenjeno za aplikacije srednjega dosega, kjer je potreben manjši nivo vakuuma. Ejektorsko prijemalo VGS™4005 je robustno, enostavno za uporabo in zasnovano za delovanje v zelo zahtevnih okoljih.

VGS ™ 4005 dopolnjuje obstoječi portfelj serije VGS™, saj ponuja lahko ejektorsko prijemalo s plastičnim ohišjem, ki je optimalno v aplikacijah kjer je potreben manjši nivo vakuuma, na primer pri rokovanju z vrečkami. VGS™4005 je na voljo s SX12 ali SX42 COAX® ejektorji brez loputnih ventilov, ki omogočajo delovanje v zelo zahtevnih okoljih z visoko prisotnostjo prahu in visoko vlažnostjo. Z VGS™ boste uživali v prednostih stroškovno učinkovitega in zanesljivega decentraliziranega vakuumskega sistema.

Prednosti za kupca:
•    Kompaktna velikost.
•    Majhna teža.
•    Zmanjšana raven hrupa z vgrajenim dušilcem zvoka.
•    Patentirana tehnologija COAX®.
•    Združljivost z vsemi PIAB sesalnimi gumami z zunanjim priključkom G3/8".

Ejektorska prijemala VGS™4005 so namenjena predvsem za aplikacije v težkih okoljih z visoko vsebnostjo prahu in visoko stopnjo vlažnosti. Namenjena so tudi aplikacijam v logistiki in pakiranju.

Več informacij o vakuumskih ejektorskih prijemalih  PIAB dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.