02.07.2021

INOTEH: PIAB širi svojo novo serijo sesalnih gum PAOF za avtomobilsko industrijo

Proizvajalec PIAB s ponosom predstavlja novo serijo sesalnih gum za avtomobilsko industrijo, katere so primerne za aplikacije v lakirnicah in končnih montažah, kot tudi pri stiskalnicah z nizko in srednjo hitrostjo. Te nove sesalne gume dopolnjujejo program s 22 novimi sesalnimi gumami.

Nova linija sesalnih gum podpira industrijske standardne dimenzije in vmesnike, kar olajša vgradnjo in uporabo. So tudi zelo dobra alternativa za aplikacije izven avtomobilske industrije, kot npr. v lesni in kovinski predelovalni industriji.
PAOF (Piab Automotive Oval Flat) velikosti 16x50, 30x90, 40x80 in 50x100 mm

Sesalne gume PAOF so ovalne, ploske sesalne gume namenjene dinamičnem rokovanju podolgovatih kovinskih plošč. Imajo odločno stabilnost,  frikcijski vzorec na ustnici sesalne gume preprečuje zdrs oljnatih površin. Odlično se odnesejo tudi ob prisotnosti prahu in drugih nečistočah. Dobavljive so z vsemi standardnimi priključki iz avtomobilske industrije, zato jih je mogoče enostavno namestiti.


Prednosti za kupca:

  • Razvite za dolge, ozke kovinske plošče z rahlo nagibano ali ravno površino, kot je to pogosto pri aplikacijah v lakirnicah.
  • Razvite za rokovanje s suhimi ali oljnatimi ploščami.
  • Lahko vzdržijo velike prečne sile.
  • Njihova zgradba preprečuje poškodbe na tankih in občutljivih materialih.


Več informacij o vakuumskih sesalnih gumah PIAB dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.