26.11.2018

PIAB: Nova sesalna guma piGRIP® ponuja neverjetno fleksibilnost

Podjetje INOTEH povečuje svoj prodajni program priljubljene modularne družine sesalnih gum piGRIP® proizvajalca PIAB s sesalnimi gumami piGRIP®FXI, ki ponujajo neverjetno fleksibilnost.

Z daljšimi, tanjšimi in super mehkimi ustnicami so nove sesalne gume dizajnirane za zagotavljanje odličnega oprijema tudi na možno perforiranih in visoko vzorčastih površinah, kjer druge sesalne gume odpovejo. Njihova posebna zmogljivost tesnjenja jim omogoča uporabo pri poroznih materialih, kot je to npr. pri nagubanem in strukturiranem kartonu.

Sesalne gume  piGRIP®FXI so dobavljive v štirih različnih premerih od 30 do 84 mm, kar jim omogoča uporabo pri številnih vakuumsko avtomatiziranih aplikacijah. Izbirati je mogoče med dvema trdotama, in sicer med 30 in 18 Shore A. Najmehkejša različica 18 Shore A zagotavlja maksimalno možno fleksibilnost.

Sesalne gume so proizvedene iz FDA materiala, ki ga je mogoče reciklirati. Družina piGRIP® ponuja 40 različnih priključkov.

Več informacij o sesalnih gumah piGRIP®FXI in drugih izdelkih tega proizvajalca PIAB dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.