12.10.2018

THOMSON: Linearni aktuatorji MLA s koračnimi motorji

THOMSON LINEAR, katerega zastopnik na slovenskem tržišču je podjetje INOTEH, dopolnjuje svoj prodajni program motoriziranih navojnih vreten z aktuatorji (MLA). Aktuatorji so popolnoma zaprta rešitev, ki za vas opravi želeno gibanje – enostavno definirajte hod, hitrost in natančnost za določitev optimalne rešitve MLA. Konfiguracija aktuatorja ponuja celotno ohišje in se enostavno vgradi v vašo aplikacijo s podobnimi pritrdilnimi elementi, kot preostala družina motoriziranih navojnih vreten.

Proti rotacijska varnost
Proti rotacijska varnost je standardno vgrajena v vsa motorizirana navojna vretena, kar eliminira potrebno po zunanjem vodenju.  

Zmožnost prevzema stranskih obremenitev
Aktuatorji so sposobni prevzeti nekatere stranske sile in momente, kar omogoča izvedba puš vgrajenih v ohišje. Odvisno od obremenitev, hitrosti in zahtev gibanja lahko aktuatorji MLA prevzamejo stranke obremenitve v višini 10% osne nosilnosti motorja. Za optimalno delovanje so kljub temu priporočljive čim manjše stranke sile in momenti v popolnoma iztegnjenem položaju aktuatorja.


Več informacij o izdelkih proizvajalca THOMSON dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.