01.03.2017

WhisperTrak™ – tihi, prilagodljivi in kompaktni aktuatorji

Aktuatorji WhisperTrak™ so najtišji izmed vseh zelo priznanih aktuatorjev proizvajalca THOMSON, čigar zastopnik je podjetje INOTEH. Ti aktuatorji postavljajo nove standarde na številnih področjih, kot je medicina, osebna mobilnost, rokovanje z materialom, pomorstvo, itd. So mali, tihi, odporni na pranje in proizvedeni iz zbranega znanja pridobljenega v več kot 50 letih.

 

Značilnosti in prednosti

Aktuatorji WhisperTrak™ omogočajo graditeljem strojev in opreme največjo fleksibilnost pri njihovem dizajnu. Gladek in kompakten dizajn, odpornost na pranje in elektronska končna stikala so le ene izmed prednosti, ki jih nudijo.

Neverjetno tihi

WhisperTrak™ linearni aktuatorji ustvarijo nivo glasnosti nižji od 45 dB, kar je primerljivo z glasnostjo v knjižnici. Zaradi nizkega nivoja glasnosti so primerni za uporabo v mobilnih aplikacijah.

Permanentno tesnjenje

Aktuatorji imajo varnostni faktor IP67, zato so uporabni brez dodatne zaščite v težkih pogojih, kjer so izpostavljeni izpiranju, dežju, prahu in drugim neugodnim faktorjem.

Brez vzdrževanja

Aktuatorji WhisperTrak™ ne zahtevajo nobenega vzdrževanja skozi celotno življenjsko dobo. Povprečna življenjska doba je 10.000 ciklov (ene celotni hod naprej in nazaj) pri maksimalni obremenitvi.

Edinstvene opcije

So edinstveni, kajti v majhni dimenzije ponujajo robustno rešitev (do 4000N dinamične obremenitve), ki je drugje ni mogoče dobiti. Elektronska končna stikala (ELS) in ostale opcije za povratne informacije se nahaja znotraj kompaktnega ohišja.

Več informacij o aktuatorjih proizvajalca THOMSON dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.