SUCO – Vaš specialist za monitoring tlaka in tehnologije prenosa

SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co. KG, znan po svojem trgovskem imenu SUCO, je dobro uveljavljen kot specialist za izdelke na področju fluidne tehnologije in prenosa moči. Nadzor tlaka v hidravličnih ali pnevmatskih sistemih je pokrit s široko paleto izdelkov. Mehanska tlačna in vakuumska stikala, prilagojene različice z vtičem ali kablom, tlačna stikala, odporna proti eksplozijam po novi direktivi ATEX, so po vsem svetu pridobila odličen sloves.

SUCO izdeluje robustna mehanska tlačna stikala, ki jih je mogoče nastaviti v območju tlaka od 0,1 do 400 barov in doseči varnost nad nadtlakom do 600 barov. Več tisoč različic teh membranskih ali batnih tlačnih stikal deluje v različnih aplikacijah za skoraj vse plinaste in tekoče medije.

Čiščenje s plazmo za aplikacije brez kisika in PWIS / LABS free

Našim strankam ponujamo plazemsko očiščena tlačna stikala in senzorje za različne industrijske in medicinske namene. Proces čiščenja s plazmo je predmet notranjega postopka vodenja kakovosti proizvajalca SUCO v skladu z DIN ISO 9001:2015. Visoko stopnjo čistosti (največ 20 mg / m² organskih ostankov) redno preverja nacionalni akreditacijski organ (DAkkS).
Pri ravnanju s kisikom je treba upoštevati posebne predpise o varnosti in preprečevanju nesreč. Za uporabo kisika priporočamo uporabo izključno plazemskih očiščenih tlačnih stikal in senzorjev z EPDM membranami.
V zadnjih letih so se povečale tudi zahteve po sestavinah, ki ne vsebujejo barv(PWIS / LABS free). S podaljšanjem postopka čiščenja v plazmi in uporabo rokavic, ki ne vsebujejo silikona in PE, lahko ponudimo tlačne stikala in senzorje, ki ustrezajo PWIS / LABS free.

Več informacij najdete tukaj.

Supplier's website