Tehnologija transportnih trakov

Zmogljiva in brez vzdrževanja – tehnologija transportnih trakov proizvajalca ITEM je modularna rešitev za učinkovite tokove blaga z ali brez kopičenja. Širok izbor osnovnih komponent in popolna združljivost z ITEM modularnimi komponentami zagotavlja razvijanje rešitev, ki bodo popolnoma ustrezale vašim transportnim nalogam.

Tračni transporter

Neprekinjeni industrijski transportni trak Flat Belt Conveyor 8 40 D je idealen za učinkovit transport posameznih enot tovora vseh vrst, tudi tistih z nepravilnimi kontaktnimi površinami. Trakovi z nizkim statičnim trenjem omogočajo akumulacijo bremen na tekočem traku. Pri uporabi nezdrsnih trakov se lahko obdelovanci neprekinjeno prenašajo na naklonih do 20 stopinj. 

Dvojni tračni transporter

Zaradi dveh transportnih trakov, ki sta lahko razmaknjena do 2400 mm narazen, je dvojni tračni transporter 8 40 D izjemna vsestranska možnost transportnega traku. Sinhronizirani trakovi pomagajo učinkovito premikati inherentno stabilne izdelke od točke A do točke B. Reža med trakovoma nudi tudi prostor za namestitev senzorjev in aktuatorjev pod transportiranimi bremeni.

Jermenski transporter

Zahvaljujoč mehansko blokiranemu in vzdržljivemu zobatemu jermenu je Jermenski transporter 8 40 D idealen za transport težkih predmetov. Ta zobati jermenski transporter s stranskimi vodili z nizkim trenjem zagotavlja, da se vse premika gladko in varno, tudi če sile delujejo s strani. Prav tako ohranja zobati jermen na pravi poti. Zobati transportni trak je na voljo v dveh širinah in vsaka možnost je na voljo v akumulacijski in neakumulacijski različici.

Dvojni jermenski transporter

Dvojni zobati jermenski transporter 8 40 D ima dva visoko zmogljiva zobata jermena, ki delujeta sinhronizirano. Na voljo je v skupni širini do 2400 mm. To zagotavlja učinkovit transport težkih, po naravi stabilnih izdelkov. Stranska vodila dajejo vzdržljivemu zobatemu jermenu dodatno podporo za bočne sile in ga skrbno ohranjajo na pravi poti. 

Motorji in menjalniki

Obstaja veliko izbire, ko gre za pogonske sisteme transportnih trakov. Obstajajo možnosti za električne motorje z integriranimi menjalniki Spiroplan® in asinhrone motorje, ki jih je mogoče kombinirati z ločenim menjalnikom. Zaradi tega se lahko hitrost transportnega traku enostavno prilagodi zahtevam. Preprosto izberite kombinacijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Dodatki

Vsak transportni trak proizvajalca ITEM je konfiguriran z nosilnim okvirjem v ustreznih dimenzijah, dobavljiv v kratkem času in pripravljen za takojšnjo namestitev skupaj z izbrano kombinacijo motorja in menjalnika. Uporabni dodatki in praktične storitve, kot je inženirska podpora za stojala, zaokrožujejo portfelj ITEM transportnih trakov. 

loading...
  • belt conveyor
  • roller conveyor

Supplier's website