Drsna vretena

THOMSON Glide Screw združuje najboljše lastnosti linearnih ležajev in navojnih vreten v en sistem, ki je enostaven za vgradnjo.

Navojna vretena z matico

Ponuja gladko, natančno in stroškovno učinkovito pozicioniranje. Thomson natančna navojna vretena BSA® so odlična ekonomična rešitev za vaše linearne zahteve gibanja.

Navojna vretena z motorjem

Nova Thomsonova motorizirana navojna vretena so hibrid koračnega motorja in natančnega navojnega vretena v enem izdelku. Motorizirano navojno vreteno bo nudilo številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi rešitvami. Končni izdelek bo tako manjši, močnejši, tišji in bolj efektiven.

Krogelna vretena

Thomson ponuja najširši spekter krogelnih vreten v industriji v imperialnih in metričnih velikostih. Izkoristite naše široke zmožnosti izdelkov in aplikacij za optimalno rešitev vašega linearnega gibanja.

Kroglični utori

Thomsonov precizni sistem s krogličnimi utori združuje visoke hitrosti, protifrikcijsko linearno gibanje pri visokih torzijskih obremenitvah. Imajo visoko zanesljivost pri variabilnih pogojih delovanja in predvidljivo življenjsko dobo.

direktor

Aleksandra Klemenc
Tel. +386 2 673 01 33
akl@inoteh.si

Supplier's website

- Homepage

- Sizing & Selecting tool