prodaja & tehnična podpora

Gregor Podlogar
Tel.  +386 2 673 01 34
gp@inoteh.si

direktor

Iztok Klemenc
Tel.  +386 2 673 01 36
ik@inoteh.si

THOMSON Glide Screw združuje najboljše lastnosti linearnih ležajev in navojnih vreten v en sistem, ki je enostaven za vgradnjo.

Ponuja gladko, natančno in stroškovno učinkovito pozicioniranje. Thomson natančna navojna vretena BSA® so odlična ekonomična rešitev za vaše linearne zahteve gibanja.

Nova Thomsonova motorizirana navojna vretena so hibrid koračnega motorja in natančnega navojnega vretena v enem izdelku. Motorizirano navojno vreteno bo nudilo številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi rešitvami. Končni izdelek bo tako manjši, močnejši, tišji in bolj efektiven.

Thomson ponuja najširši spekter krogelnih vreten v industriji v imperialnih in metričnih velikostih. Izkoristite naše široke zmožnosti izdelkov in aplikacij za optimalno rešitev vašega linearnega gibanja.

Thomsonov precizni sistem s krogličnimi utori združuje visoke hitrosti, protifrikcijsko linearno gibanje pri visokih torzijskih obremenitvah. Imajo visoko zanesljivost pri variabilnih pogojih delovanja in predvidljivo življenjsko dobo.

Supplier's website

- Homepage

- Sizing & Selecting tool

INOTEH d.o.o.

K železnici 7
SI-2345 BISTRICA OB DRAVI
SLOVENIA


Fax +386 2 665 20 81

E-mail info@inoteh.si
www.inoteh.si