ROBOTIKA

V svoji 40-letni zgodovini se je Zimmer Group iz proizvajalca posameznih komponent razvil v dobavitelja in ponudnika celovitih sistemskih rešitev na področju robotike. Z izjemo samega robota portfelj pokriva celoten spekter industrijske robotike, vključno z lahko robotiko – od prijemal IO-Link do dodatkov za robote (npr. zaščita pred trkom).

Robotika postaja vse bolj pomembna v industriji. Vendar pa se ta tehnologija vse bolj uveljavlja tudi na področjih vsakdanjega življenja, kjer bi bila uporaba robotov še pred nekaj leti nepredstavljiva. Roboti podpirajo ljudi, skrbijo za monotone in pogosto ponavljajoče se poteke dela, dejavnosti, ki zahtevajo večjo moč od človeka, in naloge, ki imajo posebej stroge zahteve glede natančnosti ali so povezane z visokim tveganjem. Predvsem v zadnjih letih se je področje robotike razvejalo v različne poddiscipline. Poleg običajnih industrijskih robotov se segmenti lahkih robotov in sodelovanja med človekom in robotom dramatično povečujejo po vsem svetu. Odpirajo tudi nova področja uporabe.

To velja ne glede na to, ali iščete konfiguracijo za aplikacijo HRC na lahkem robotu ali zelo kompleksno industrijsko rešitev. Kot eden izmed vodilnih svetovnih dobaviteljev vam nudimo strokovno svetovanje pri uporabi na kraju samem. Z enim največjih svetovnih portfeljev komponent imamo rešitev za vsak izziv. Ne glede na to, ali gre za področje orodnih strojev, izdelkov široke porabe, avtomobilske industrije ali katerega koli drugega sektorja, smo vaš partner – hiter, natančen in prilagodljiv.

VAŠE KORISTI

  • Povečana splošna produktivnost
  • Višja kakovost zaradi visoke natančnosti
  • Prilagojeni in optimizirani proizvodni procesi
  • Dolgoročno znižanje proizvodnih stroškov
  • Izvajanje kompleksnih proizvodnih procesov

MADE IN GERMANY

Za naše izdelke imamo zelo visok standard kakovosti. Upravljanje kakovosti in zagotavljanje kakovosti sta za nas izjemnega pomena in sta trdno zasidrana v naši korporativni filozofiji. Od leta 2000 se redno certificiramo za vodenje kakovosti v skladu z DIN ISO 9001. Najvišjo kakovost izdelkov dosegamo lokalno, zato je 99 % naših izdelkov in rešitev izdelanih v Nemčiji, izdelanih na popolnoma avtomatiziranih strojih v naših dveh proizvodnih lokacijah v kraju Rheinau.

prodaja & tehnična podpora

Dušan Mir
Tel. +386 2 673 01 35
dm@inoteh.si

Supplier's website