Z AMBICIJO, DA NAŠIM STRANKAM ZAGOTOVIMO NAJBOLJŠO TEHNOLOGIJO ZA NAJHITREJŠO INTEGRACIJO IN ZAGON, NAJVIŠJO RAZPOLOŽLJIVOST IZDELKA IN OPTIMIZIRANO PRODUKTIVNOST, ZDRUŽUJEMO NAJBOLJŠE IZ SVETA MEHANIKE IN NAJNOVEJŠO TEHNOLOGIJO IZ IoT ZA VAŠ BREZKOMPROMISNI USPEH.

Z digitalizacijo svojega nabora sistemskih orodij je Zimmer Group vodilni proizvajalec, ki združuje zanesljivost in izkušenje pridobljene v 30 letih delovanja in 9000 uspešnih izvedenih sistemskih rešitvah. Industrija 4.0 je izrednega pomena za proizvodnjo. Zato skupina Zimmer Group nenehno sledi razvoju trajnostnih aplikacijskih rešitev za vse industrije. Koncepti avtomatizacije skupine Zimmer Group so prilagojeni individualnim potrebam in strankam ponujajo natančne in učinkovite rešitve za optimizirane proizvodne stopnje in najvišje standarde kakovosti. To velja ne glede na to, ali gre za inženiring za ročne, polavtomatizirane ali popolnoma avtomatizirane proizvodne in montažne linije. Tukaj boste našli številne primere projektov strank iz vseh industrij, vrst obdelave in izdelkov. Izberite popolno sistemsko rešitev za svojo aplikacijo in izberite idealno pot do uspeha s tovarno znanja in izkušenj.

Trg

NE GLEDE NA TO NA KATEREM TRGU STE AKTIVNI, ALI STE LOKALNI PONUDNIK, KI DELUJE NA VAŠEM DOMAČEM TRGU, ALI GLOBALNI IGRALEC USMERJEN NA SVETOVNE DOBAVNE VERIGE, IN NE GLEDE NA TO, KAKŠNI SO VAŠI TEHNIČNI IZZIVI: ZIMMER GROUP JE VAŠ USTREZEN STROKOVNI PARTNER.

Mobilnost

Proizvodnja električnih vozil postavlja nove zahteve glede proizvodne tehnologije. Gospodarna proizvodnja baterijskih celic in paketov je pomemben dejavnik pri zagotavljanju uspešne rasti tega trga. Za ta namen je visoka stopnja avtomatizacije - kot že obstaja danes v proizvodnji motorjev - absolutno kritična. Tekmovanje za najboljšo proizvodno tehnologijo poteka že dlje časa. Skupina Zimmer Group je razvojni in sistemski partner številnim uglednim vrhunskim proizvajalcem pri proizvodnji baterij, sestavljanju modulov in proizvodnji električnih motorjev.

Več.

Avtomatizacija

Naš spekter zmogljivosti vključuje vse od posamezne komponente do mehatronske funkcionalne skupine ali celo celotne robotske strojne ali montažne celice. Uporaba industrijskih robotov predstavlja ključen faktor produktivnosti v avtomobilski industriji. Zimmer Group ponuja inovativne končne izdelke, optimizirane za uporabo pri vse večji uporabi robotske tehnologije v drugih panogah (strojništvo, elektronika, livarstvo, tekstil itd.). Naše inteligentne rešitve za orodje na koncu roke ključno prispevajo k povečanju produktivnosti (npr. večnamenska vrtalna glava, enota za vpenjanje). Predvsem v dobi digitalizacije naše mehatronske rešitve in celoten nabor spremljajočih digitalnih storitev odpirajo izjemne možnosti diferenciacije. Na podlagi virtualne upodobitve, digitalnega dvojčka, oblikujemo in izvedemo celotne proizvodne in montažne celice, ki se odlikujejo po maksimalni fleksibilnosti. Osnova teh inovativnih konceptov strojev je zelo prilagodljiv, razširljiv transportni modul za transport obdelovancev. Posamezne transportne enote (shuttle), ki jih je mogoče neodvisno krmiliti, odpravljajo potrebo po fiksni povezavi transporta z neprekinjenim tekočim trakom. Odvisno od zahteve to omogoča vzpostavitev izjemno agilnega in zelo dinamičnega transportnega kroženja.

Več.

Prehrambena industrija

Več kot 9.000 implementiranih sistemskih rešitev, vključno z vsem, od ravnanja s steklenicami in zaboji za pijačo do zlaganja paketov kremnega sira, zagotavlja, da stranke dobijo funkcionalnost, ki jo potrebujejo, brez ogrožanja stroškovne varnosti. Strokovno znanje skupine Zimmer Group sega od projektiranja do storitev po vsem svetu. Tukaj so sistemske rešitve Zimmer Group učinkovite pri projektiranju in tekočem delovanju. Naš cilj je pomagati ustvariti tovarno prihodnosti z inteligentnimi proizvodnimi procesi in upravljanjem skladišča. Naš osrednji fokus je brezhiben prehod z največjo učinkovitostjo od proizvodnje do končnega potrošnika. Ne glede na to, ali gre za sektor elektronike, osebne nege ali hrane in pijače, ali gre za primarne, sekundarne ali posebne zahteve, Zimmer Group razvija rešitve za avtomatizacijo, ki so popoln odgovor na zahteve po optimiziranih tokovih blaga in sistemih za upravljanje skladišč. Naše izkušnje na področju sistemskih rešitev so vaša korist za tehnološko prednost na trgu.

Več.

Logistika

Paleta izdelkov Zimmer Group "System Technology" je prav tako raznolika kot izzivi. Sega od sistemske integracije za transportne in skladiščne sisteme, sistemov za (de)paletizacijo do kombiniranih individualiziranih programskih in strojnih rešitev za enostavno integracijo v obstoječe ali načrtovane logistične infrastrukture. To zagotavlja optimalen in nemoten pretok materiala. Za vsako podjetje, kjerkoli na svetu se nahaja, bo popolnost v logistiki tisto, kar ga odlikuje za dolgoročni uspeh na trgu. Zimmer Group je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev sistemov. Že nekaj let uporabljamo digitalnega dvojčka, umetno inteligenco za posamezne aplikacije in druge digitalne storitve. To naredimo med zagonom in med proizvodnim procesom. Na zahtevo je možen tudi HMI po meri, specifičen za sistem. Smo tehnološki voditelji, tako da bomo jutri še vedno izbrani partner za vaše potrebe digitalnega skladišča in digitalne logistike.

Več.

prodaja & tehnična podpora

Gregor Podlogar
Tel. +386 2 673 01 34
gp@inoteh.si

prodaja & tehnična podpora

Dušan Mir
Tel. +386 2 673 01 35
dm@inoteh.si

Supplier's website