INGUN-ov obseg produktov je v stiku z vsem med testno točko in testnim sistemom

Kot vodilno podjetje za električno in elektronsko preskusno tehnologijo imamo zelo veliko izbiro testnih sond, testnih napeljav in dodatkov za prilagajanje. Stranke INGUN dobijo vse izdelke, ki jih potrebujejo za svoje zahteve testiranja med preskusno točko in testnim sistemom za vsako vrsto proizvodnje, od testiranja serije do množične proizvodnje.

Testne sonde, kot tudi preskusne naprave in dodatki so na voljo v neštetih specializiranih različicah in jih je mogoče individualno konfigurirati, da zagotovijo ustrezno celovito rešitev testiranja za vsako aplikacijo. Obsežen portfelj izdelkov INGUN dopolnjuje veliko število specializiranih komponent za zagotavljanje zanesljivega in učinkovitega kontakta tudi pri zahtevnih aplikacijah.

Korak za korakom do optimalne rešitve

Z uporabo interaktivnega spletnega iskalnika izdelkov lahko poiščete pregled razpoložljivih izdelkov podjetja INGUN in izberete želene preskusne sonde, komplete testnih vpenjal in ocenjevalce s selektivnim filtriranjem, omejevanjem in primerjavo rezultatov. Druga možnost je, da vam INGUN svetuje pri izbiri izdelka: preverili bomo vaše zahteve in poiskali, kateri slog konice, vrsta pritrditve in dodatki so najprimernejši za vašo uporabo.

Supplier's website