Vakuumske komponente

Naše strokovno znanje – vaše prednosti

Varno držanje med padcem tlaka: redundantni sistem, ustvarjen s kombinacijo vzmetnega akumulatorja in samozaklepnega mehanizma, zagotavlja varen stroj
Izjemno ploska oblika: Ta struktura zmanjša momentno obremenitev vašega robota na minimum in omogoča uporabo manjših in cenovno dostopnejših velikosti
Neizčrpna paleta sistemov za prenos medijev: Ne glede na to, kateri medij želite prenašati, bomo črpali iz naših bogatih izkušenj pri izvajanju projektov in našli rešitev za vaše potrebe!

RAZNOLIKOST

Ali želite svoj stroj izdelati po meri in imeti svobodo pri prenosu medijev? Sodelovanje z nami vam omogoča izbiro med široko paleto standardiziranih energetskih elementov. Imamo tudi izkušnje za razvoj rešitve po meri za vas.

STANDARDIZIRANO

Višina konstrukcije zmanjša nosilnost vašega robota. Zato naše robotske komponente tvorijo strukture z minimalno višino in jih je mogoče kombinirati brez dodatnih adapterskih plošč. Neposredna montaža na robota poteka z uporabo montažne prirobnice v skladu z EN ISO 9409-1.

VARNO

Varnost proizvodnje je za nas prioriteta. Zato vam naši menjalniki orodij nudijo maksimalno zanesljivost z vgrajeno senzorsko tehnologijo, nameščeno vzmetjo za vzdrževanje sile in izjemno robustnimi zaklepnimi vijaki.

Izdelki

prodaja & tehnična podpora

Dušan Mir
Tel. +386 2 673 01 35
dm@inoteh.si

Supplier's website