Elektro-pnevmatska enota

NEODVISNA

Naše komponente se uporabljajo v nekaterih najbolj odmaknjenih mestih in izpolnjujejo najrazličnejše zahteve. Včasih v sistemih in opremi ni na voljo pnevmatskega napajanja, kot je to pogosto v medicinski tehnologiji in transportnih sistemih brez voznika.

Naši pritrdilni in zavorni elementi zagotavljajo zlasti visoke pritrdilne sile z nizko porabo prostora. Naša elektro-pnevmatska enota omogoča uporabo stroškovno učinkovitih elementov v sistemih brez velikih pnevmatskih enot.

INTEGRIRANO ZAZNAVANJE

Enota je posebej optimizirana za naše komponente z nizko porabo zraka in omogoča optimizirano in energetsko varčno uporabo zahvaljujoč dinamični nastavitvi tlaka. Izberete lahko pnevmatski tlak med 4 in 6 bari, ki se nato zanesljivo uravnava in vzdržuje zahvaljujoč integriranemu zaznavanju.

LAHKA IN KOMPAKTNA

Hkrati se lahko ta lahka in kompaktna enota postavi v bližino porabnikov, kar omogoča zelo hiter čas odpiranja in zapiranja. Zahvaljujoč preprostemu krmiljenju in 24 V tehnologiji je naš izdelek prednastavljen za mobilne enote z baterijskim napajanjem, kot so transportni sistemi brez voznika. Poleg tega je mogoče zahvaljujoč krmiljenim ventilom izvajati tudi različne procesne sekvence.

Tipična področja uporabe:

  • Krmiljenje pnevmatskih izdelkov v transportnih sistemih brez voznika (znanih tudi kot avtomatsko vodena vozila ali AGV)
  • Vpenjanje medicinske mize
  • Uporaba v avtonomnih montažnih otokih (predvsem v avtomobilski industriji)
  • V sistemih zunaj industrije, kjer ni na voljo pnevmatske enote in so izključno električne komponente predrage

Supplier's website