01.09.2023

ESI: NOV IZDELEK ESI-USB+ ZA MERJENJE TLAKA IN MNOGO VEČ

Skupaj z novo izboljšano, nagrajeno programsko opremo ESI-USB© lahko uporabniki zdaj merijo, analizirajo in beležijo kateri koli analogni vhod, zaradi česar ta stroškovno učinkovita rešitev nadomešča uporabo dragih I/O vmesnikov za povezljivosti senzorjev.

Tako kot priljubljeni tlačni senzor GD4200-USB je bila tudi nova enota ESI-USB+ zasnovana kot »plug & play« rešitev! Vključuje namenski vhod za natančno merjenje temperature preko senzorja PT1000 RTD in dva nadaljnja vhoda primerna za povezavo katere koli vrste oddajnika z izhodom 4-20 mA, 0-5 V ali 0-10 V, ki ju je mogoče uporabiti hkrati.

Povezuje se preko USB priklopa vašega računalnika. Podatki iz vašega izbranega vhoda so nato predstavljeni na zaslonu prek popolnoma nastavljive programske opreme Windows vmesnika ESI-USB©, ki jo lahko brezplačno prenesete s spletne strani ESI.

S takojšnjo povezavo in samodejnim zaznavanjem se bo programska oprema samodejno konfigurirala z vašim namizjem, prenosnikom ali tabličnim računalnikom Windows prek protokola USB.

Programska oprema ESI-USB©, ki je združljiva z vrati USB 2.0/3.x tipa A, deluje v sistemih Windows 8, 10 in 11. Podatke je mogoče prikazati v grafični ali tabelarični obliki z izbiro tlačnih enot in popolnoma nastavljivih lestvic.

Druge uporabne funkcije vključujejo ustvarjanje poročil, testiranje puščanja, merjenje, snemanje in ogled do 16 senzorjev hkrati, navidezno merjenje diferenčnega tlaka, nastavitev samodejnega časa začetka in konca preskusa, nivoje alarma za vsak posamezni senzor in samodejno posodobitve za nove različice programske opreme. Podatke lahko shranite v datoteko ali izvozite v Excel/PDF.

Torej, ne glede na to, ali morate izmeriti tlak, temperaturo, pretok, navor ... ali karkoli drugega, bo ESI-USB+ opravil delo z odlično natančnostjo in vrsto funkcij za analizo podatkov in poročanje.

Več informacij dobite pri podjetju INOTEH.