07.05.2021

INOTEH: PIAB s ponosom predstavlja nov program piSAFE®

Z leti je PIAB pridobil obsežen vpogled v vakuumsko avtomatizacijo in je s svojimi inovativnimi komponentami lahko rešil številne izzive kupcev iz najzahtevnejših procesov industrijske avtomatizacije na svetu. Na podlagi teh spoznanj s ponosom predstavljamo program piSAFE®. Ta program omogoča nove prednosti v aplikacijah, kjer so varnost, prilagodljivost, hitrost in zmogljivost ključnega pomena.

Izdelki našega programa piSAFE® so posebej razviti za povečanje varnosti postopkov ravnanja z vakuumom s pomočjo nastavljivih in zelo lahkih rešitev, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam. S patentirano tehnologijo COAX® in enostavnostjo vzdrževanja je program piSAFE® popolna izbira za zahtevne robotske aplikacije in ergonomske naprave za upravljanje, kjer je varnost ključnega pomena.

Prednosti za kupca:
•    Nastavljiv z različnimi vrstami funkcij sprostitve, ki podpirajo največjo hitrost sprostitve, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo aplikacijo in sprostitev brez porabe zraka.
•    Modularna zasnova olajša priložnosti za več možnosti pritrditve in omogoča enostavno vzdrževanje s pomočjo edinstvenega vmesnika Quick Connect, ki zagotavlja krajši čas izpada.
•    Lahko nadomesti dražje mehanske črpalke ali varnostne naprave za vakuumske rezervoarje v robotskem orodju in ergonomski opremi.
•    Lahki materiali znižujejo skupno težo in zagotavljajo manjšo obrabo robotskih motorjev in pogonov z možnostjo povečane hitrosti/pospeševanja.
•    Vakuumski varnostni nepovratni ventil lahko zadrži vakuum v zaprtih aplikacijah do ene ure ali več v primeru okvare sistema.
•     Poraba zraka se zmanjša do 98% na cikel.

Več informacij o vakuumskih prijemalih PIAB dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.