04.09.2023

Inoteh postal dobavitelj prodajnega programa podjetja Deublin in Vorwald

Podjetje Inoteh d.o.o. vedno stremi k izboljšavam, nadgrajevanju in ponuditi strankam najboljši možen produkt ter storitev, zato je pristopilo k prevzemu podjetja Plast Consult d.o.o. in s tem celotnega prodajnega programa podjetja Deublin in Vorwald.
Podjetje Deublin je vodilni proizvajalec rotacijskih spojev na področju industrije ter obnovljivih virov energije. Na podlagi več desetletnih izkušenj pri izvajanju zahtevnih aplikacij rotacijskih spojev je Deublin razvil tudi električne drsne obroče (slip rings), ki omogočajo delovanje v zahtevnih okoljih.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1945 v Ameriki, prvo posredništvo v Nemčiji je nastalo leta 1969. Od takrat je podjetje Deublin prisotno po celem svetu. Leta 2020 se je povezalo in postalo del skupine Hoerbiger iz Švice.
                                                                               
Podjetje Vorwald je bilo ustanovljeno leta 1920 kot globalno podjetje, usmerjeno predvsem v obdelavo lesa, kasneje pa se je specializiralo za razvoj ekspanzijskih elementov za industrijo papirja, predelave plastičnih mas in aluminija (pnevmatske, mehanske ekspanzijske gredi, itd…).
Leta 1997 je bil Vorwald integriran v skupino Neuenhauser Group, ki je s pomočjo sodobnih obdelovalnih in procesnih zmogljivosti pripomogla k razširitvi palete izdelkov.
 
Prodajni program podjetja Deublin in Vorwald bo vodil Matjaž Grušovnik.
»Sam stremim k najboljšim produktom, ki jih podjetji ponujata ter prijaznosti in transparentnosti kar privede vedno do skupnega zadovoljstva. Z največjimi močmi se bom potrudil, da bomo vsi zadovoljni.«

Veselim se medsebojnega sodelovanja in verjamem, da bomo skupaj še močnejši.

Najlepša hvala.

Kontaktni podatki:
Matjaž Grušovnik
E-mail: mgr@inoteh.si    
Tel.:  +386 (0)2 673 01 36

Povezave do produktov:
DEUBLIN
VORWALD