08.02.2023

PIAB: Nežen oprijem katerega koli sadja od avokada do bučk z novo sesalno gumo FCX50

Pri rokovanju s sadjem je fleksibilnost ključna. Za zanesljivo delovanje je potrebna sesalna guma, ki lahko prenaša predmete z zahtevno površino in različnimi oblikami. Nova sesalna guma proizvajalca PIAB za sadnje FCX50 je vse to: prilagodljiv meh za prijemanje izven osi ter oblika z več ustnicami za zagotavljanje dobrega tesnjenja.

S svojo inovativno zasnovo z več ustnicami je sesalna guma FCX50 idealna za rokovanje s predmeti z zahtevnimi in prepustnimi površinami ter različnimi oblikami. Ker njene izredne zmožnosti tesnjenja na zahtevnih predmetih vodi do manjšega puščanja, nova sesalna guma za sadje omogoča uporabo manjše vakuumske črpalke, kar prihrani energijo. Zaradi zaznavnosti se med proizvodnjo silikonskemu materialu za živila doda majhna količina kovinskega prahu.

Zahvaljujoč nizkem nivoju vakuuma sesalna guma FCX50 trdno in nežno prime sadje, kar zagotavlja dostavo nedotaknjenega sadja strankam. Poleg tega lahko ta sesalna guma sprejme sadeže zelo različnih velikosti. Enako dobro zna pobrati tako ozek kot širok del sadeža. Prilagodljiv meh omogoča, da se ustnice prilagodijo, poravnajo in tesno zaprejo. Sesalna guma FCX50 je skladna s predpisi FDA 21 CFR 177.2600, EU 1935/2004 in EU 2023/2006.

Glavne prednosti:

  • Več ustnic za rokovanje s sadjem različnih velikosti.
  • Neokrnjeno sadje zahvaljujoč procesom z nizko stopnjo vakuuma.
  • Varen oprijem na grobih in neskladnih površinah.

Več informacij dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.