BANSBACH: Novi MONITORLIFT proizvajalca BANSBACH omogoča spravitev vašega ekrana popolnoma brez električne energije!

Podjetje INOTEH dopolnjuje svoj prodajni program z dvižnim nosilcem za ekrane (MONITORLIFT) proizvajalca BANSBACH. Sistem omogoča spravitev vašega...

Read more
  • 1
04.10.2017

VALBIA: Električni aktuatorji za vse sektorje

Podjetje INOTEH dopolnjuje svoj prodajani program z električnimi in pnevmatskimi aktuatorji renomiranega proizvajalca VALBIA, ki se najpogosteje uporabljajo za aktivacijo npr.  krogelnih ventilov, metuljastih ventilov, blažilcev, …

Z izstopnim momentom od 15 Nm do 350 Nm se VB serija električnih aktuatorjev lahko uporablja v številnih sektorjih vključno z vodno, naftno, plinsko, prehrambno in kemijsko industrijo.

Vsak model ima togo polimerno ohišje z IP65 ali IP67 zaščito. Polega tega ponuja še številne druge opcije, ki so vključene v standarden produkt. Na primer, aktuatorji vključujejo vizualno indikacijo pozicije, proti-kondenzacijski grelec, dvoje mikro stikal, elektronski omejevalec navora in dvakrat vrtano ISO5311-DIN3337 prirobnico.

Možna opcija je tudi izstopni signal 4 do 20 mA ali 0 do 10 V za kontrolo pozicije ventila, in interna baterija v primeru izpade elektrike.

 

Več informacij o produktih VALBIA dobite pri podjetju INOTEH in tukaj.

INOTEH d.o.o.

K železnici 7
SI-2345 BISTRICA OB DRAVI
SLOVENIA


Fax +386 2 665 20 81

E-mail info@inoteh.si
www.inoteh.si